Soros-bérencek lettünk

gyuri

Magánvélemény következik. Mindent tételesen bevallok. Ugyanis az történt, hogy amikor tartottuk a Rendkívüli Országos Diákfórumot, akkor bizony jött a Gyuri a Tudjukkiktől, és hozta pénzt. Az aranyat. Nagy zsákokkal jött, nehezen is fért be a kapun, segítenünk kellett neki, de hát ugye valamit valamiért. Szóval tehát jött a Gyuri néhány hosszú szakállas segítőjével, a két alakváltó gyíklény pedig éppen hogy csak elbírta a pénzeszsákokat. Én késve érkeztem kissé, mert nem szálltam le Zuglónál (hát igen, pont Zugló, ahol az egyetlen liberálfasiszta-komcsi-péemes polgi van, ez sem lehet véletlen. Tudjuk, nincsenek véletlenek, a hosszú orrú Tudjukkik nem tévednek). Szóval mire odaértem, már egy zsák pénz szét volt osztva. De még így is jutott biz’ bőven. Lehetett is látni, azért ültünk, mert a zsebünk tele volt pénzzel.

Aztán a Gyuri megosztotta a feladatot. Kiosztotta a Gyurcsány kottáját, és rázendítettünk. Mondjuk nem értem, még idős kora ellenére amatőr a Gyuri, mert önkéntes alapon fizette a Népünk Megmentőjét Leváltani Szándékozó Gonoszokat (NMLSZG). Mert ugye az NMLSZG közé ha bekerülhetett volna csupa csengő hangú személy, akiket kellemes hallgatni, de erre meg mi? Ott vagyok én is, a magam kellemetlen hangjával, aki még ráadásul túl hangosan is beszél a mikrofonba! Bénaság.

Na, de komolyra fordítva a szót. Mint a Független Diákparlament képviselője abba kell hagynom a röhögést a mindennapi sorosozáson, amit még nem unnak, és ki kell jelentenem: politikai tényező lettünk. Ezért megpróbálnak bennünket lejáratni. Mivel a weboldalunkon a főoldalon vétett betűhibámon túl nem találtak semmit, ezért aljas módon Gyetvai Viktort, szervezőbizottsági tagunkat, próbálják lejáratni összefüggéstelen sejtetésekkel, utalgatásokkal. A leírtak egy része egyébként tényszerűen nem igaz, míg mások olyan összefüggéstelen dolgokból próbálnak “sejtettetni”, mint hogy állítólag a HaHa mögött állt valaki, aki most már az XY pártban politizál, és amúgy is mi kiderítettük, hogy mögöttük is a Soros Gyuri áll. Nevetséges, de inkább szánalmas. Ezt tették eddig Pukli Istvánnal is, ezt tették mindenkivel, aki veszélyes volt egy kicsit is kenyér államireklám-adójukra. Kérdés csak az: van-e igény erre a fajta “újságírásra”.

Ha érdeklik a hasonló cikkek, kövesse Facebook-oldalunkat!Tarnay Kristóf Ábel adatlap-képe

Tarnay Kristóf Ábel

Politikafüggő szabadságmániás, akinek két állapota ismert: pörög, vagy alszik, bár utóbbi egyre ritkább...

You may also like...