Kedves demokratikus ellenzék,

Nem tudom, észre vettétek-e, de mialatt ti meggyengültetek, közben megerősödött Európa egyik legkártékonyabb neonáci pártja, a Jobbik. Ti, kedves ellenzéki pártok, a klasszikus kormánykritikával pedig alig erősödtök, ezáltal tehát közvetetten őket erősítitek. A Fideszt tudjátok gyengíteni, de amíg nem mutattok fel alternatívát, addig tudjátok, ki profitál belőle.

Még együtt erősebbek volnátok. (Forrás: kozvelemenykutatok.hu)

Még együtt erősebbek volnátok. (Forrás: kozvelemenykutatok.hu)

Hiába mondjátok, hogy a Jobbik így szélsőséges, úgy nem európai, ezt pontosan tudja mindenki. Még is sokan vannak, akik rá szavaznak. Ez van. Ilyen országban élünk.

Más kérdés, hogy a Jobbik együttműködik a Fidesszel, ezért nem tekinthető ellenzéki pártnak. Ezt nem kommunikáljátok. Nem csak ezt nem. Azt sem, hogy ő például a Sirizára tekint(ett?) példaképként. Most mellékes, hogy ő szélsőbal, nem -jobb, de tudjuk, mi történt amikor Cipraszék kormányra kerültek. Ezt megvárnátok, hogy majd az emberek klasszul kiábrándulnak a Jobbikból is és elővesznek titeket? Akkor gondoljatok már arra, közben mi történt Görögországgal!…

Ha érdeklik a hasonló cikkek, kövesse Facebook-oldalunkat!Tarnay Kristóf Ábel adatlap-képe

Tarnay Kristóf Ábel

Politikafüggő szabadságmániás, akinek két állapota ismert: pörög, vagy alszik, bár utóbbi egyre ritkább...

You may also like...

 • Péter

  Na egy újabb rettegő.Jaj,jaj,jaj a Jobbik erősödik Úr Isten jön a világvége.Muhahahhah Kristóf fiam ülje egyes , ez nagyon gyenge. Független diákparlament WTF?….LOL. “Más kérdés, hogy a Jobbik együttműködik a Fidesszel, ezért nem tekinthető ellenzéki pártnak” Na már itt megbuktál barátom. Látom te is aztán képben vagy egy parlamenti párt ellenzéki munkájával. De ti majd tudjátok 18-20 évesen hogy kell ezt csinálni,hisz nagy sok élettapasztalat van már mögöttetek. Ami szerintem egy politikai megnyilvánuláshoz…

  • zoot allures

   Na egy újabb kib…tt idióta. Gratulálok, f…fej! 🙂

 • Kedves Péter, és a többi kommentelő,
  oldalunkon elég liberális a kommentek moderálása, de azt kérem, hogy a személyeskedő és vulgáris tartalmat mellőzzétek, köszönöm! (Moderálási elveink a Képblogra is vonatkoznak egyébként: http://hirkut.hu/index.php/modelvek/)
  A tartalmi reakció: személy szerint nem rettegek a Jobbiktól, mivel ha hatalomra kerül, úgyis csak az fog lejátszódni vele, ami Görögországban a Sirizával – rájönnek, hogy ezek a radikális szélsőségek nem megvalósíthatóak. Én csak sajnálom, hogy ezek a kártékony eszmék aljas módon – egyszerű, demagóg válaszaival – a legelesettebbeket téveszti meg.
  A személyeskedő részt nem kívánom kommentálni.
  A Független Diákparlament hazánk legnagyobb civil, demoktatikusan megválasztott diák érdekképviselete (nehezen tudom követni írásában a szövegösszefüggéseket).